Bez glutenu,  Przekąska,  Śniadanie

Naleśniki bezglutenowe

Najlepsze, najszybsze naleśniki bezglutenowe, które zasmakują każdemu! Dodaj do tego twaróg wymieszany z cukrem waniliowym, świeże truskawki lub maliny. Pyszny i odżywczy posiłek gotowy 🙂

Naleśniki bezglutenowe

Trudność:BeginnerCzas przygotowania: 10 minutaCzas gotowania: 20 minutaCzas oczekiwania: 40 minutaCzas łącznie: 30 minutaPorcje:6-7 porcjeKalorie:898 kcal Najlepsza pora roku:Suitable throughout the year

Składniki

Wykonanie

  1. Wszystkie składniki suche umieść w dużej misce.
  2. Dodaj jajka, masło i mleko.
  3. Wymieszaj wszystko i na patelnie 🙂 Ja smaże je na maśle klarowanym.
  4. Powinno wyjść ok. 6-7 naleśników.
  5. Smacznego 💕 Dodaj do tego twaróg i Twoje ulubione owoce!

Notatki

  • 💕 Gdyby ciasto było zbyt gęste dolej po prostu więcej mleka.
Słowa kluczowe:bezglutenowe, glutenfree, nalesniki, przekaska, slodkie, sniadanie

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *